Urban Active | Compact en functioneel design

De Urban Active is een nieuw type uit de productlijn van het luxueuze merk Starline. Het zwembad is zeer compact en functioneel en past dankzij haar unieke design erg goed in een stadstuin. Een ander voordeel van het aparte ontwerp is dat de Starline Endless Swimming eenvoudig te integreren is, een optie speciaal voor de enthousiaste en sportieve zwemmers. De Urban Active beschikt over een multifunctionele inlooptrap met een hoogwaardige uitstraling welke het mogelijk maakt om zowel het zwembad te kunnen betreden als even uit te rusten. Het zwembad is gemaakt van volkomen glad composiet vinylester, uit één stuk vervaardigd en uit te rusten met een Roldeck®.

Advies gesprek inplannen »

Starline Urban Active Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline Urban Active Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag!
Uitvoeringen
Specificaties

Urban Active

Lengte: 4,50m | Breedte: 2,50m | Diepte: 1,35m Inhoud: XL
Type: Starline Urban Active Line
Kleuren: 
Sta-rand: Nee
Veiligheidsrand: Ja
Inlooptrap: Unieke inlooptrap
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit product.
Advies gesprek inplannen »

Klantenvertellen

Als klant kunt u onze service persoonlijk waarderen met een cijfer. Hieronder ziet u wat onze gemiddelde score is. En daar zijn we best een beetje trots op.

Contact

Procureurweg 47
5103 BP Dongen
The Netherlands

info@roosenzwembaden.nl
0162 323 515
© 2020 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved. 
Website ontwikkeld door: Brandness