Infinity Line | Overlopende waterlijn

De zwembaden uit de Infinity Line beschikken over een gelijkvloerse, overlopende waterlijn, welke subtiel wegloopt via de open voeg tussen de randstenen en randtegels. Dankzij de hoogte lijkt het spiegelende wateroppervlak te verdwijnen in de omgeving, wat het aanzicht van het zwembad speciaal maakt. Het enigszins eenvoudige en krachtige ontwerp met strakke lijnen en hoeken is geeft het model een uniek karakter. Het tijdloze design komt tevens voort uit de moderne, zwevende inlooptrap. Bovendien zijn de modellen van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd. Ook vanaf de kant genieten? De esthetische verlichting en transparante zwembadafdekking zorgen voor een fantastisch totaalplaatje om heerlijk van te genieten.

Advies gesprek inplannen »

Starline Infinity Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline Infinity Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag!
Uitvoeringen
Specificaties

Infinity 80

Lengte: 8m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,60m Inhoud: 46000 liter

Infinity 100

Lengte: 10m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,60m Inhoud: 58000 liter

Infinity 120

Lengte: 12m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,60m Inhoud: 70000 liter
Type: Starline Infinity Line
Kleuren: 
Sta-rand: Nee
Veiligheidsrand: Nee
Inlooptrap: Diverse uitvoeringen
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit product.
Advies gesprek inplannen »

Klantenvertellen

Als klant kunt u onze service persoonlijk waarderen met een cijfer. Hieronder ziet u wat onze gemiddelde score is. En daar zijn we best een beetje trots op.

Contact

Procureurweg 47
5103 BP Dongen
The Netherlands

info@roosenzwembaden.nl
0162 323 515
© 2020 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved. 
Website ontwikkeld door: Brandness