City Line | Compacte lijn

De zwembaden uit deze productlijn zijn geschikt voor de wat kleinere tuinen dankzij het compacte formaat van 7 of 7,7 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter. Deze productlijn bevat 2 verschillende modellen, de rechthoekige City met halfronde, ‘halvemaan’ trap en het compleet rechthoekige City model. Beide modellen uit de City Line zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking. Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.

City Line zwembaden zijn niet alleen compact en luxe, maar ook veilig. Bovendien zijn ze zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Techniek

City 70

zonder nis

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m Inhoud: 30000 liter

City 70

met nis

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m Inhoud: 30000 liter

City 77

zonder nis

Lengte: 7,7m | Breedte: 3,50m | Diepte: 1,40m Inhoud: 34000 liter

Type: City Line


Kleuren: 

Sta-rand: Nee


Veiligheidsrand: Nee


Inlooptrap: Diverse uitvoeringen


Roldeck® integratie: Ja


Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie

De Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit product.