Urban Active | Compact en functioneel design

De Urban Active is nieuw in de Starline collectie. Het zwembad is zeer compact en functioneel en past dankzij haar unieke design erg goed in een stadstuin. Het Starline Endless Swimming kan eenvoudig worden geïntegreerd. Dat is een speciale optie voor enthousiaste en sportieve zwemmers.

De Urban Active beschikt over een multifunctionele inlooptrap met een hoogwaardige uitstraling, welke het mogelijk maakt om het Starline zwembad gemakkelijk te kunnen betreden en even uit te rusten. Het zwembad is gemaakt van volkomen glad composiet vinylester, uit één stuk vervaardigd. Het kan worden uitgerust met Roldeck®.

Advies gesprek inplannen »

Starline Zwembaden, Urban Active Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline Urban Active Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag over de Starline zwembaden. 
Uitvoeringen
Specificaties

Urban Active

Lengte: 4,50m | Breedte: 2,50m | Diepte: 1,35m Inhoud: XL
Type: Starline Urban Active Line
Kleuren: 
Sta-rand: Nee
Veiligheidsrand: Ja
Inlooptrap: Unieke inlooptrap
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw Starline zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit product.
Advies gesprek inplannen »
Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.