Essential Line | Tijdloze lijn

Dit model is tijdloos met een licht klassiek tintje. De Essential Line bevat een, over de gehele breedte lopende Essential inlooptrap. Dit maakt het betreden van het zwembad heel plezierig. De Essential Line is er in 3 verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. De zwembaden uit deze productlijn zijn altijd 4 meter breed. Het sportieve accent wordt gevormd door het startblok, welke gecentreerd is in het zwembad. In dit startblok is plaats voor de optioneel te integreren Starline Jetstream.

De Essential Line kent een sta-rand langs de gehele zwembadwand, op 90 cm vanaf het oppervlak. Er is tevens een veiligheidsrand opgenomen bovenaan de wanden, ter bescherming van de Roldeck® zwembadafdekking. Deze veiligheidsrand zorgt voor extra ondersteuning als er druk komt te staan op de gesloten afdekking van het zwembad. De brede trap is volledig geïntegreerd in de badvorm. Essential Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Advies gesprek inplannen »

Starline Essential Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline Essential Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag!
Uitvoeringen
Specificaties

Essential 80

Lengte: 8m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 38000 liter

Essential 90

Lengte: 9m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 43000 liter

Essential 100

Lengte: 10m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 48000 liter
Type: Starline Essential Line
Kleuren: 
Sta-rand: Ja
Veiligheidsrand: Ja
Inlooptrap: Geïntegreerd
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit product.
Advies gesprek inplannen »
Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.