Dynamic Line | Comfortabele lijn

De zwembaden uit de Dynamic Line zijn op verschillende manieren aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur. Dit is mogelijk op diverse vlakken, zoals trap-, lengte- en kleurkeuze. Een voorbeeld van een aparte zwembadtrap is de ruimtelijke en rechthoekige Lounge inlooptrap, welke beschikt over een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. Tevens is het mogelijk te kiezen uit twee verschillende hoektrappen, welke zowel in de linker- als rechterhoek van het Starline zwembad kunnen worden geplaatst. Nieuw in deze productlijn is een design-inlooptrap over de volledige breedte van het zwembad.

De zwembaden uit de Dynamic Line zijn echte familiebaden. De geïntegreerde sta-rand maakt het namelijk mogelijk om met het hele gezin even uit te rusten aan de rand van het zwembad en op de Lounge-inlooptrap. De zwembaden uit de Dynamic Line zijn gemaakt van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Advies gesprek inplannen »

Starline Zwembaden, Dynamic Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline Dynamic Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag over de Starline zwembden.
Uitvoeringen
Specificaties

Dynamic 110

Traploos
Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 65000 liter

Dynamic 110

Enkele hoektrap
Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 65000 liter

Dynamic 110

Dubbele hoektrap
Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 65000 liter
Type: Starline Dynamic Line
Kleuren: 
Sta-rand: Ja
Veiligheidsrand: Ja
Inlooptrap: Diverse uitvoeringen
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit Starline zwembad..
Advies gesprek inplannen »
Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.