Classic Line | Landelijke lijn

De Classic Line komt vaak terug in een landschapstuin of omgeving met een landelijk karakter. De Classic Line is 4 meter breed en 1,5 meter diep en brengt een zuidelijke sfeer met zich mee. De zwembaden uit de productlijn worden geleverd in drie verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. Het startblok dat in de trap is gecentreerd is ideaal voor de sportieve zwemmer. Tevens is het mogelijk een jetstream te integreren in het startblok. De zwembaden uit deze productlijn zijn uitgevoerd met extra veiligheidsmaatregelen, met onder andere een sta-rand op 90 cm vanaf het oppervlak.

De Starline Classic Line heeft een net onder de waterspiegel liggende veiligheidsrand ter bescherming van de optionele Roldeck® zwembadafdekking. Voor deze afdekking kan het zwembad worden uitgerust met een Roldecknis. Deze is horizontaal, en wordt direct achter het bad geplaatst om een onzichtbare afwerking mogelijk te maken. De brede halfronde ‘halvemaan’ inlooptrap is volledig geïntegreerd in de vorm van het bad. Starline Classic Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Advies gesprek inplannen »

Starline Zwembaden, Classic Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline Classic Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag over de Starline zwembaden. 
Uitvoeringen
Specificaties

Classic 80

Lengte: 8m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 38000 liter

Classic 90

Lengte: 9m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 43000 liter

Classic 100

Lengte: 10m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m Inhoud: 48000 liter
Type: Starline Classic Line
Kleuren: 
Sta-rand: Ja
Veiligheidsrand: Ja
Inlooptrap: Geïntegreerd
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit Starline zwembad.
Advies gesprek inplannen »
Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.