City Line | Compacte lijn

De zwembaden uit deze productlijn zijn geschikt voor de wat kleinere tuinen dankzij het compacte formaat van 7 of 7,7 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter.
Deze productlijn bevat 2 verschillende modellen: de rechthoekige City met halfronde, halvemaan trap en het volledig rechthoekige City model. Beide modellen uit de City Line zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking.

Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.
City Line zwembaden zijn niet alleen compact en luxe, maar ook veilig. Bovendien zijn ze zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.


Advies gesprek inplannen »

Starline City Line

Uitvoeringen en Specificaties

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen & de specificaties van de Starline City Line. 
Benieuwd welke uitvoering het beste bij u past? Neem contact op en wij adviseren u graag!
Uitvoeringen
Specificaties

City 70

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m Inhoud: 30000 liter

City 70

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m Inhoud: 30000 liter

City 77

Lengte: 7,7m | Breedte: 3,50m | Diepte: 1,40m Inhoud: 34000 liter
Type: Starline City Line
Kleuren: 
Sta-rand: Nee
Veiligheidsrand: Nee
Inlooptrap: Diverse uitvoeringen
Roldeck® integratie: Ja
Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie
Tab Content #3

Een Starline Roldeck® afdekking. Gewoon een must.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline biedt bepaalde voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op. En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water is een belangrijk voordeel. Het is vooral handig als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee deze kan worden bestuurd. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van dit product.
Advies gesprek inplannen »
Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.