Serena Spa’s

De prachtige spa’s en jacuzzi’s van Serena, ook vaak whirlpools genoemd, zijn allemaal modern vormgegeven en behoren ergonomisch tot de top. Elke Serena Spa is in eigen huis ontworpen, gefabriceerd en getest. U mag rekenen op een Nederlands kwaliteitsproduct dat wij voor vele jaren garanderen. De Dutch Design Spa-collectie varieert van ruime familiewhirlpools tot en met een zeer compacte jacuzzi. Bijna elk model is geschikt voor vijf tot zes personen. Alleen de Melbourne jacuzzi is extra compact en biedt plaats voor drie personen.

Adviesgesprek aanvragen

Aanleg Bouwkundig Zwembad

Vrij in maatvoering, een enorme levensduur en mogelijk in combinatie met allerlei verschillende productspecificaties: een bouwkundig zwembad. Een absolute must-have voor iemand die houdt van comfort en ergonomie tijdens het zwemmen. Toch is het de aanleg van een zwembad een flinke ingreep. Bij Roosen Zwembaden zorgen we ervoor dat het complete traject omtrent advisering en aanleg zo optimaal mogelijk verloopt. De aanschaf van een (bouwkundig) zwembad is een weloverwogen beslissing waar veel bij komt kijken. Om te zorgen dat uw droom op de juiste manier verwezenlijkt wordt, moeten alle details kloppen. Daarom beginnen we met een uitgebreid intakegesprek.

Advies gesprek aanvragen

Op maat gemaakte luxe spa's

De complete collectie Serena Spa’s

De collectie Spa’s van Serena is uniek. Qua design zijn het stuk voor stuk heel mooie spa’s om te zien. Er zijn overeenkomsten waar het de ronde of rechthoekige buitenvorm betreft, maar het verschil zit hem bij elk model in het aantal zit- en ligplaatsen, alsmede de massagemogelijkheden en het aantal Hydrojets. Verder is er verschil in stijlvolle houtdessins en kleurencombinaties.

Maak een afspraak en laat u inspireren. Uw persoonlijke adviseur staat met plezier voor u klaar.
Adviesgesprek aanvragen

Bouwkundig zwembad aanleggen

Eerste werkzaamheden

De eerste stap van de bouwkundige werkzaamheden betreft het grond- en graafwerk. De duur van dit proces is mede afhankelijk van de afmetingen van het bouwkundig zwembad. Als het grondwerk is afgerond, wordt het (gewapend) beton gestort. Daarna worden de wanden van het zwembad opgebouwd met hoogwaardige Isostone bouwblokken. Deze blokken worden bewapend met staal en vervolgens volgestort met een speciaal betonmengsel. Vervolgens worden de inbouwdelen geplaatst, zoals het schimmelwerende scheidingsvlies, het randfolie en de skimmers. De volgende stap is de connectie van de zwembadconstructie met de technische ruimte. Dat betekent dat de leidingen en overige verbindingen worden gemonteerd.
bouwkundig zwembad

Afwerking en randwerkzaamheden

De randwerkzaamheden bij de aanleg van een bouwkundig zwembad worden vaak snel en niet nauwkeurig uitgevoerd. Roosen Zwembaden is ervan overtuigd dat het vakantiegevoel in eigen tuin alleen optimaal kan worden beleefd als het totaalplaatje klopt. Het is bij ons dan ook vanzelfsprekend dat alle nevenwerkzaamheden professioneel en efficiënt worden uitgevoerd. Dat begint met het opvullen van de uitgegraven zwembadrand. Dit doen we met speciaal gestabiliseerd zand, juist om eventuele verzakking te voorkomen. De volgende en tevens laatste stap betreft het aanleggen van de randstenen rondom het inbouw zwembad en het aansluitende terras met beplanting.

De service van Roosen

Na de oplevering van uw bouwkundig zwembad volgt een evaluatiegesprek waarin alle details nogmaals worden doorgenomen U kunt zelf aangeven hoe vaak, wanneer en waarvoor we bij u langskomen. Bij ons zit u namelijk niet vast aan een ingewikkeld service- en onderhoudscontract.
Advies gesprek aanvragen

Roosen realiseert het

Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.