Zwembadrenovatie

Is uw zwembad na vele jaren toe aan een grote opknapbeurt of renovatie? Roosen Zwembaden weet uit ervaring wat er allemaal komt kijken bij een grondige aanpak. Voorafgaand aan de renovatie kijken we samen met u wat er moet gebeuren om uw zwembad weer in topvorm te krijgen. We nemen alle opties met u door en laten zien wat er mogelijk is. Daarna maken we op basis van wensen en budget de voor u juiste keuze.

Uw Starline zwembad weer als nieuw

Als uw zwembad in de loop van de tijd licht is verkleurd, beschadigd of vaal geworden, biedt Roosen Zwembaden dé oplossing: Starline Premium Pool Coating. Door toepassing van dit innovatieve product wordt uw zwembad weer als nieuw.
Er wordt dan een duurzame en hoogwaardige kleurcoating in twee lagen aangebracht. Deze kleurcoating is gemaakt van speciaal ontwikkeld en gepatenteerd kunststof, dat UV- en zuurbestendig is. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren. De Starline Premium Pool Coating kan relatief snel worden aangebracht. Het verlengt de levensduur van uw zwembad en zo blijft uw kostbare bezit in conditie. U krijgt tot wel 5 jaar garantie op deze Premium Coating.

De Starline Premium-behandeling in 3 stappen

1) Voorbereiding
Het zwembad wordt leeggepompt en gereinigd. Om beschadigingen aan de inbouwdelen en het Roldeck® te voorkomen, worden deze tijdelijk verwijderd. Ook worden de randen en randstenen afgeplakt om beschadiging en verkleuring tegen te gaan. De binnenzijde van het zwembad wordt geschuurd, zodat de epoxy harslaag (eerste laag) perfect kan hechten aan de zwembadkuip.

 2) Aanbrengen harslaag en coating 
Als de zwembadkuip klaar is voor bewerking brengt het team van specialisten de Epoxy harslaag aan. Deze hars zorgt voor een optimale hechting van de coating. Na een periode van twee dagen worden er vervolgens twee lagen kleurcoating aangebracht.

3) Controleren en vullen
Onze specialisten controleren of de kleurcoating overal mooi egaal en met dezelfde kwaliteit is aangebracht. Pas als deze behandeling is goedgekeurd worden de inbouwdelen en het Roldeck® teruggeplaatst. Uiteindelijk kan uw vernieuwde, eigentijdse zwembad weer worden gevuld met water. En als alle andere punten gecheckt zijn: het water is helder en de pH-waarde plus het chloor zijn op peil, dan kan het genieten weer beginnen.

Wenst u meer informatie over onze aanpak?
Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak: 0162 323 515