Advisering & Aanleg

Roosen Zwembaden heeft decennialange ervaring in het ontwerpen en realiseren van zwembaden met alle bijhorende techniek. Tijdens de ontwikkeling en realisatie van zo’n project hebben we continu contact met u over alle details Hoe we dat aanpakken? Zie ons stappenplan hieronder.

Stap 1 – Ontwerp & afstemming
Tijdens de intake en offertebesprekingen brengen we al uw ideeën en wensen in kaart. Nadat u ons opdracht heeft gegund gaan we direct aan de slag. We starten met het ontwerp. Dat bestaat uit tekeningen waarin we rekening houden met uw omgeving, zichtlijnen, functies en energieverbruik. Na uw akkoord op ons ontwerp stemmen we de werkzaamheden op elkaar af. In een bouwvergadering bespreken we met alle betrokken partijen, van installateur tot en met hovenier, de facetten van onder meer grondwerk, huisaansluitingen en overige werkzaamheden.

Stap 2 – Bouwkundige werkzaamheden
Voor een zwembad moet er vaak het nodige grond- en graafwerk worden verricht. Afhankelijk van de afmetingen, kan dit enkele uren tot enkele dagen duren. Voor de traditionele zwembaden starten daarna de bouwwerkzaamheden, zoals het plaatsen van de inbouwdelen. Mocht u kiezen voor bijvoorbeeld een Starline zwembad, dan plaatsen we eerst de kunststof kuip. Daarna volgen onderdelen als zwembadafdekking, kabels en leidingen. En tot slot wordt de techniek volledig geïnstalleerd.

Stap 3 – Zwembadafwerking en terras- & tuinwerkzaamheden
Als de bouwkundige werkzaamheden zijn afgerond, dan starten we met de afwerking van het zwembad. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het betegelen, voegen en afdichten, maar ook het plaatsen van de randsteen. Nadat uw zwembad is schoongemaakt, vullen we het met water en starten we de techniek op. En pas daarna maken we uw tuin en terras helemaal in orde. Roosen Zwembaden schakelt voor u een erkende hovenier in zodat u, als alles is opgeleverd, onbekommerd van uw zwembad en tuin kunt genieten.

Advisering & Aanleg

Dankzij haar jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van luxueuze zwembaden kan Roosen Zwembaden u deskundig adviseren.

  • Advies en ontwerp zwembaden
  • Helder, gedetailleerd intakegesprek
  • Uitgebreide offertebespreking
  • Duidelijke aanpak: ABC-stappenplan
  • Vakkundige technische realisatie
  • Frequente tussentijdse afstemming
  • Professionele service en onderhoud

Meer weten? Maak een afspraak of bel ons 0162 323 515