Roosen Zwembaden 

Welkom bij Roosen Zwembaden in Dongen. Wij ontwerpen en realiseren prachtige bouwkundige zwembaden, helemaal op maat. En ook leggen wij de luxe zwembaden van Starline aan. Natuurlijk spreken we hier over een plaatje dat perfect bij uw huis en tuin moet passen. Het moet niet alleen esthetisch op niveau zijn, maar ook technisch moet het perfect zijn.
Wij starten uw zwembadproject altijd met een grondige inventarisatie.

Hoe we het aanpakken

We luisteren goed naar uw wensen en ideeën en maken een heldere, realistische vertaalslag, waarbij we duidelijk letten op relevante details. Als wij alle zaken en wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, volgt ons advies. En als u daarmee instemt volgt de ontwerpfase. 

Samen met andere deskundigen, zoals uw architect of hovenier zorgen we ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Het integreren van een luxe zwembad in uw tuin of huis vergt tenslotte meer dan alleen het technisch plaatsen ervan.

Perfecte afstemming

Vanzelfsprekend wordt er op belangrijke details gelet, zoals bijvoorbeeld gebruiksgemak en ergonomie. Bovendien zullen we u professioneel begeleiden in alle fasen: van ontwerp tot en met afwerking en oplevering. Verder adviseren wij u graag over onder meer zwembadverlichting, bodemzuigers, buitendouches, jetstreams, fun- & waterattracties, maar ook zwembadafwerking, randstenen en bijpassende terrastegels. Informeert u gerust en vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Dit kunnen wij perfect afstemmen op uw persoonlijke situatie en locatie. Het team van Roosen Zwembaden realiseert luxe zwembaden tot in de verre omgeving.

Advies gesprek aanvragen

Team Roosen Zwembaden

Frank
Frank
Anita
Anita
Armin
Armin
Albert
Albert
Philip
Philip
Mart
Mart
Tijn
Tijs

Persoonlijke note van Frank Roosen

‘Ik kom uit een ondernemende familie, waardoor ik geleerd heb wat het is om aan te pakken.
Van jongs af aan had ik de droom om zelf een bedrijf van betekenis neer te zetten. Het moest een begrip in de markt gaan worden. Met een lading die past bij mijn wijze van denken en doen en waar ook (vak)mensen met heel veel plezier zouden werken.
In de beginjaren van mijn bedrijf Roosen Tuintechniek had ik al datzelfde gevoel. Affiniteit met techniek, maar vooral met dienstbaar zijn en mensen helpen en ervoor zorgen dat zij helemaal tevreden zijn met het geleverde product. Of dat nu fysiek tastbaar en/of pure beleving is.
Inmiddels zijn we al vele jaren actief in de markt met een drietal bedrijven die ook absoluut het technische in zich hebben, maar dan op het gebied van luxe zwembaden. Daar ligt mijn echte passie.’

Echte transparantie
‘Wij zijn gesteld op transparantie. Dat houden we graag zo, vanaf het eerste contactmoment tot en met de oplevering van de producten die we creëren. Natuurlijk is het goed met elkaar communiceren zo’n beetje het belangrijkst. Dat proberen wij dagelijks waar te maken: helder zijn in wat je gaat doen en uiteindelijk ook het gewenste droomproduct leveren.
Intuïtief vullen onze mensen dat in de dagelijkse praktijk goed in. Daar ben ik best wel trots op.’

Hart voor de zaak
‘Ik ben me ervan bewust dat ik heel goed kan leunen op mijn medewerkers. Stuk voor stuk vakmensen met hart voor de zaak. Ze beschikken allemaal over het gewenste technische inzicht, hebben gevoel voor detail en zijn klantgericht in optima forma. De meeste medewerkers hebben dezelfde ‘drive’ als ik en daarom is het prettig samenwerken. Ikzelf richt me tegenwoordig op de structuur en organisatie. En natuurlijk het klantcontact. Bij dit alles staat de drang naar kwaliteit en duurzaamheid voorop.’

We doen het samen
‘Het ‘Over ons’ heeft ook werkelijk betekenis, juist omdat ik me heel goed realiseer dat we het met z’n allen als team doen, ondanks dat we daarin ook kwetsbaar zijn. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Dat klinkt misschien obligaat, maar daar draait het voor ons werkelijk om: dat onze klanten elke dag weer zorgeloos kunnen genieten van hun zwembad. In feite is dat ook een droom die werkelijkheid is geworden. En als onze klanten die waardering uitspreken dan voelen we ons helemaal in ons element. Daar doen we het voor.’

Wij ontwerpen en maken uw bouwkundig zwembad. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.