Het neusje van de zalm . . .

De bouwkundige zwembaden van Roosen zijn vrij van vorm en maatvoering.
Wij maken uw zwembad helemaal op maat. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook qua afwerkingsniveau bijzonder duurzaam. Een Roosen zwembad is het neusje van de zalm . . . Een absolute must-have voor iedereen die houdt van schoonheid, comfort en ergonomie.

De aanleg van uw zwembad is een project waarbij het nodige komt kijken. Ons team zorgt ervoor dat het volledige traject zo optimaal mogelijk verloopt. Dat start met de inventarisatie, uw wensenlijstje en het daaruit voortvloeiend advies.
Het laten aanleggen van een luxe zwembad is een weloverwogen keuze die vele facetten kent. Roosen heeft veel ervaring met het bouwen van zwembaden. We starten uw project altijd met een uitgebreid, persoonlijk intakegesprek

Advies gesprek aanvragen

Aanleg Bouwkundig Zwembad

Vrij in maatvoering, een enorme levensduur en mogelijk in combinatie met allerlei verschillende productspecificaties: een bouwkundig zwembad. Een absolute must-have voor iemand die houdt van comfort en ergonomie tijdens het zwemmen. Toch is het de aanleg van een zwembad een flinke ingreep. Bij Roosen Zwembaden zorgen we ervoor dat het complete traject omtrent advisering en aanleg zo optimaal mogelijk verloopt. De aanschaf van een (bouwkundig) zwembad is een weloverwogen beslissing waar veel bij komt kijken. Om te zorgen dat uw droom op de juiste manier verwezenlijkt wordt, moeten alle details kloppen. Daarom beginnen we met een uitgebreid intakegesprek.

Advies gesprek aanvragen

Op maat gemaakte, luxe zwembaden

Het Roosen Stappenplan, speciaal voor uw zwembad

Tijdens het intakegesprek brengen we al uw wensen en ideeën in beeld. Pas daarna starten we met het ontwerp. Er worden eerst concrete tekeningen gemaakt van uw toekomstige tuin waarbij we rekening houden met verschillende belangrijke aspecten zoals zichtlijnen, omgeving, functies en energieverbruik. Wanneer er een overeenstemming is over het ontwerp, volgt er een bouwvergadering. Gedurende deze meeting bespreken we met alle betrokken partijen – van installateur tot hovenier – de aspecten van onder meer grondwerkzaamheden, huisaansluitingen en eventuele terrasafwerking.
‘’Wij vinden het heel belangrijk dat het complete traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Dat doen we door open en direct met u te communiceren. Met maar één aanspreekpunt proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen.’’
Frank Roosen | Directeur Roosen Zwembaden

Bouwkundige werkzaamheden

De eerste stap van de bouwkundige werkzaamheden betreft het grond- en graafwerk. De duur van dit proces in mede afhankelijk van de afmetingen van het zwembad. Als het grondwerk is afgerond, wordt het (gewapend) beton gestort. Daarna worden de wanden van het zwembad opgebouwd met hoogwaardige Isostone bouwblokken. Deze blokken worden bewapend met staal en vervolgens volgestort met een speciaal betonmengsel. Vervolgens worden de inbouwdelen geplaatst, zoals het schimmelwerende scheidingsvlies, het randfolie en de skimmers. De volgende stap is de connectie van de zwembadconstructie met de technische ruimte. Dat betekent dat de leidingen en overige verbindingen worden gemonteerd.

Afwerking en randwerkzaamheden

De randwerkzaamheden bij de aanleg van een bouwkundig zwembad worden vaak snel en niet nauwkeurig uitgevoerd.
Roosen Zwembaden is ervan overtuigd dat het vakantiegevoel in eigen tuin alleen optimaal kan worden beleefd als het totaalplaatje klopt. Het is bij ons dan ook vanzelfsprekend dat alle nevenwerkzaamheden professioneel en efficiënt worden uitgevoerd. Dat begint met het opvullen van de uitgegraven zwembadrand. Dit doen we met speciaal gestabiliseerd zand, juist om eventuele verzakking te voorkomen. De volgende en tevens laatste stap betreft het aanleggen van de randstenen en het aansluitende terras met beplanting.

De service van Roosen

Na de oplevering van uw zwembad volgt een evaluatiegesprek waarin alle details nogmaals worden doorgenomen U kunt zelf aangeven hoe vaak, wanneer en waarvoor we bij u langskomen. Bij ons zit u namelijk niet vast aan een ingewikkeld service- en onderhoudscontract.
Advies gesprek aanvragen

Roosen realiseert het

© 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.