Aanleg Starline Monoblock® zwembad

De luxueuze Starline Monoblock® zwembadcollectie bestaat uit 6 modellen. Elk Monoblock-zwembad is vervaardigd uit één stuk duurzaam vinylester en beschikt over een eigen karakteristieke vorm en eigenschappen. Ondanks het moderne ontwerp, is de aanschaf van een privézwembad een flinke ingreep. Bij Roosen Zwembaden zorgen we ervoor dat het complete traject omtrent advisering en aanleg zo optimaal mogelijk verloopt.

De aanschaf van een zwembad is een weloverwogen beslissing waar veel bij komt kijken. Om te zorgen dat uw droom op de juiste manier verwezenlijkt wordt, moeten alle details kloppen. Daarom beginnen we met een uitgebreid intakegesprek.

Uw droom verwezenlijken? 

Bent u benieuwd naar hoe uw droomtuin eruit kan komen te zien? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom een Starline Zwembad?

  • Kwaliteit uit de Benelux
  • Meest hoogwaardige grondstoffen
  • Integrale afdekking
  • Uitgebreid en afgestemd assortiment

Ontwerp & afstemming Starline Monoblock® zwembad

Tijdens het intakegesprek brengen we al uw wensen en ideeën in beeld. Vervolgens starten we met het ontwerp: er worden concrete plannen gemaakt van uw toekomstige tuin waarbij rekening wordt gehouden met diverse belangrijke aspecten zoals zichtlijnen, omgeving, functies en energieverbruik.

Wanneer er een overeenstemming is over het ontwerp, volgt er een bouwvergadering. Gedurende deze ontmoeting bespreken we met alle betrokken partijen – van installateur tot hovenier – de facetten van onder meer grondwerkzaamheden, huisaansluitingen en eventuele terrasafwerkingen.

 ‘’Wij vinden het van uiterst belang dat het complete traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Door middel van open, directe communicatie en gebruik te maken van één aanspreekpunt ontzorgen wij de klant zo veel mogelijk’’

Frank Roosen  |  Directeur Roosen Zwembaden

De plaatsing van het Starline Monoblock® zwembad

De eerste stap van de werkzaamheden betreft het maatvoeren van het zwembad, dit gebeurt uiteraard tot op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens volgen de grondwerkzaamheden, welke in goed overleg uit worden gevoerd door een derde partij. Uiteraard dragen wij hier de zorg voor. Als de grondwerkzaamheden achter de rug zijn, worden de bekisting en de betonplaat geplaatst op de plaats van de afgraving. Wanneer dit achter de rug is, wordt het Starline Monoblock® zwembad middels speciale werktuigen in de tuin geplaatst. Het eindresultaat is inmiddels in zicht. De volgende stap betreft de koppeling van de zwembadconstructie naar de technische ruimte: de leidingen en overige verbindingen worden gemonteerd en ook aan de verlichting wordt aandacht besteed.

Afwerking en randwerkzaamheden

Om u een vakantiegevoel in eigen tuin te kunnen laten beleven, dienen ook de afwerking en randwerkzaamheden perfect uit te worden gevoerd. We beginnen met het opvullen van het uitgegraven zwembad. Dit doen we met speciaal gestabiliseerd zand, een betonsubstantie welke bestaat uit zand en cement. Dit om eventuele verzakking te voorkomen. De volgende en tevens laatste stap betreft het aanleggen van de randstenen en – indien gewenst – het terras.

Service & onderhoud

Na de oplevering van uw vernieuwde tuin volgt een evaluatiegesprek waarin alle details nogmaals worden doorgenomen. De volgende stap is aan u: bij Roosen Zwembaden zit u namelijk niet vast aan ingewikkelde service- en onderhoudscontracten.