Een privézwembad: 12 maanden per jaar puur genieten

Het is vandaag 26 juli 2019 en eerder deze week zijn op diverse plaatsen in ons land hitterecords gebroken. Dit zet veel mensen aan het denken: dankzij de extreme warmte begint het namelijk nog net ietsje meer te kriebelen voortaan een verfrissende duik in eigen tuin te kunnen nemen. Maar, wist je dat je veel meer profijt hebt van je eigen zwembad dan enkel wanneer het 40 graden is? Wij vertellen je waarom.
Natuurlijk is het logisch dat je op het moment dat je verlangen het grootst is het meest denkt aan de aanschaf van een product. Heb je sinds kort een nieuwe baan waarvoor je veel moet reizen, ga je waarschijnlijk kijken of een (andere) auto gunstig is voor je dagelijkse vervoer. En, wanneer je dan daadwerkelijk veel onderweg bent, overweeg je misschien een nieuwe iPhone aan te schaffen vanwege de levensduur van de batterij. Dat verlangen zit nou eenmaal in onze aard. Het is dus niet vreemd dat je zo nu en dan gaat dromen over de zomer van 2020, wanneer jij lekker op een luchtbedje ronddobbert in je eigen zwembad.

Zwemplezier het hele jaar rond

Een zwembad is niet alleen in de periode van juni tot september een meerwaarde voor je tuin. Ook in de wintermaanden is het mogelijk frequent baantjes te trekken. Bij de slagzin ‘’wij hebben een zwembad thuis’’, wordt al gauw aan het klassieke plaatje gedacht. Vroeger diende een privézwembad voornamelijk als recreatief en verkoelend product voor in de zomermaanden. Tegenwoordig is het zóveel meer: houd jij ervan in augustus lekker op een zonnebedje langs de waterrand te liggen, maar wil je ook je conditie op peil kunnen houden wanneer het hartje winter is? Geen probleem, dankzij de diverse innovaties van de afgelopen decennia biedt een privézwembad 12 maanden per jaar plezier. Het is dus nooit een verkeerd moment om met de aanleg van start te gaan – of er lekker even in te plonzen wanneer je al een zwembad hebt.

Vragen? Neem contact op...

Privé Zwembaden zijn erg populair

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun absolute droomtuin te realiseren, mededoor de aanschaf van een zwembad. En dat gebeurt – zoals eerder al vermeld – niet alleen op het moment dat het verlangen het grootst is. Dankzij verschillende attributen zoals een (gedeeltelijke) overkapping, een zwembadafdekking die warmte vasthoudt en een duurzame warmtepomp kun jij het hele jaar door optimaal genieten.

Roosen Zwembaden helpt bij het creëren van totaalbelevingen

Bij Roosen Zwembaden kijken we verder dan enkel het aanleggen en onderhouden van een privézwembad. Samen analyseren we welke factoren het meest doorslaggevend zijn voor het realiseren van joúw droomtuin. Of dat nu gaat over de aanleg van een waterglijbaan voor je kinderen, welke kleur tegels het best bij je tuin past of wat voor zwembadtrap je het liefst hebt, dat maakt voor ons niet uit.

Vragen? Neem contact op...
Algemene Voorwaarden
 - © 2021 Roosen Zwembaden. All Rights Reserved.